Deel een #jezelfie!

Vandaag is het IDAHOT: deel een #jezelfie!

Vandaag is er wereldwijd aandacht voor IDAHOT: met vieringen, acties en protesten. Ook in Nederland gebeurt er van alles: met filmvoorstellingen, zoals One Kingdom One Love. Un Bacio, Zomer en Out & About, met roze liedjes en gedichten, bijeenkomsten bij diverse sportbonden in het kader van sport voor iedereen, een tool voor in het onderwijs, de ‘toiletkit‘ voor genderneutrale toiletten en nog veel meer!
Vanmiddag kan iedereen die dat wil meehelpen de regenboogtunnel in Eindhoven te spraypainten, vanavond kunnen ouderen zingen met Tjerry en Mariska en ook in Nijmegen, Roermond, Lelystad, Haarlem, Utrecht, Doetinchem, Zeeland en Rotterdam is van alles te doen!
En vandaag zijn we natuurlijk benieuwd naar alle #jezelfies! Want vandaag vieren we zowel de positieve bijdrage van families aan het welzijn van lhbti’s als de bestaande diversiteit in families: van regenboogfamilie tot biologische familie: liefde en verwantschap maken mensen familie; love makes a family. Door het hele land heen zijn we daarom op zoek naar de mooiste familieverhalen en worden fotoshoots georganiseerd met het motto ‘jezelf kunnen zijn, dat wil jij toch ook’ en de #jezelfie.

Enthousiast geworden? Roep collega’s, buren, klanten, familie, vrienden op om ook mee te doen! Hier vind je een voorbeeldbericht om mensen uit te nodigen mee te doen en een #jezelfie te delen van hun favoriete familie voor IDAHOT!

En anders download je hier de doe-het-jezelfie of kun je hier een twibbon toevoegen aan je profielfoto!

 

Gerelateerd bericht